De får travlt i år...
Hvis Københavns Politi skal leve op til egne mål i det kommende år, får de hårdtarbejdende betjente rygende travlt. Det understregede Københavns Politis årlige nytårsparole på Københavns Rådhus i går

På ét væsentligt punkt havde Københavns Politis årlige nytårsparole ændret sig i forhold til sidste år: Ungdomshuset er kravlet et væsentligt antal trin op ad prioritetsstigen.
Udtrykket »parole« er ifølge Nudansk Ordbog blandt andet et møde blandt politifolk, hvor der bliver udstedt en befaling, Og det var lige netop, hvad de mange fremmødte betjente modtog, da Københavns politidirektør, Hanne Bech Hansen, i går gik på talerstolen i Rådhushallen på Københavns Rådhus for at fortælle om politiets arbejde og prioriteter i 2007.

Den nye struktur for politiet blev 1. januar 2007 en kendsgerning, og det har også betydning for politiet i hovedstaden, omfattende de tre tidligere selvstændige politikredse København, Frederiksberg og Tårnby.
Forude venter også en liste med store indsatsområder, hvor især Christiania og Ungdomshuset står helt øverst.

Efter Hanne Bech Hansens nytårstale var der sang ved Københavns Politis Sangkor og uddeling af hæderstegn til medarbejdere med 25 års tro tjeneste hos Københavns Politi bag sig.
»På bagsiden står der ét ord: »Fortjent«, og mere præcist kan det ikke udtrykkes,« sagde Hanne Bech Hansen fra talerstolen inden uddelingen.
Derefter bød Københavns Politi på spisning med underholdning fra Københavns Politi Orkester – sidste fest inden et travlt år.