De bedste krimiserier lige nu
Ulrich Thomsen i "Forhøret". (Foto: Viaplay)
Se disse tre gode serier – helt gratis.

Denne artikel indeholder links til produkter/tjenester, hvor Avisen.dk får en kommission, hvis du køber noget. Disse links er markeret med en stjerne (*). Det gør det ikke dyrere for dig, og ingen andre end redaktionen på Avisen.dk har haft indflydelse på artiklens indhold og udformning. 

Der var engang, hvor DR havde monopol på at lave neglebidende krimiserier, hvor vi måtte vente en hel uge på et nyt afsnit. Sådan er det heldigvis ikke mere. Vi har samlet nogle krimiserier, som du ikke må gå glip af.

Det allerbedste er, at de kan ses på tjenester, der alle har gratis prøveperioder. Så du kan se alle afsnit helt gratis.

Stærke kræfter, som Lars Mikkelsen er med foruden Ulrich Thomsen. Foto: Viaplay

“Forhøret” (Viaplay)

Prøv Viaplay gratis i 14 dage. Klik her *

Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen og Søren Malling. De danske stjerneskuespillere står i kø i den helt nye danske krimiserie, “Forhøret” på Viaplay. Efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen), finder sin datter myrdet. Og nu begynder hans nådesløse jagt på gerningsmanden. I hver af seriens otte afsnit møder Bjørn en ny mistænkt, og kommer tættere på en foruroligende sandhed.

Viaplays tidligere forsøg på at lave eksklusive serier har ikke ligefrem begejstret anmelderne. Men denne gang er det anderledes.

Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, BT, Filmmagasinet Ekko og Soundvenue giver alle serien fire ud af seks stjerner.

Berlingske og Vi elsker serier er endnu mere begejstret og giver fem ud af seks stjerner.

 

Succesforfatteren Stephen King har skrevet “Mr. Mercedes”, der kan ses på C More* Foto: C More

"Mr. Mercedes" (C More)

Prøv C More gratis i 14 dage. Klik her*

Stephen King er om nogen manden, der mestrer uhygge og åndeløs spænding. Det viser, han endnu engang i krimiserien “Mr. Mercedes”, om den pensionerede politimand Bill, der plages af en gal seriemorder.

Serien er blevet bedømt af omkring 13.000 brugere på IMDB, verdens største opslagsværk for film og tv-serier. I gennemsnit belønner brugerne “Mr. Mercedes” med 7,9 ud af 10 stjerner.

 

Hele første sæson af “Den som dræber” kan ses på Viaplay* Foto: Viaplay

Den som dræber (Viaplay)

Prøv Viaplay gratis i 14 dage. Klik her *

De fleste anmeldere var enige om, at TV2-serien “Den som dræber” var uendeligt langt fra at være et højdepunkt i den ellers så hæderkronede danske tv-dramatik. Viaplays genindspilning var derimod anderledes vellykket, og bliver af mange betragtet som en af de bedste danske krimiserier i flere år.

I 2020 starter optagelserne til seriens anden sæson, og du bør bestemt ikke snyde dig selv for at gætte med på det helt klassiske spørgsmål: Hvem er morderen? Første sæson af “Den som dræber” er underholdende, og noget nær umulig at regne ud.  

via Listen To News