David Beckham nærmer sig USA-mesterskab
David Beckhams karriere i USA lakker måske mod enden. Foto: Scanpix, Action Images, Pool
Der er kun tre kampe mellem David Beckham og det amerikanske mesterskab i fodbold.

David Beckham var engang en af verdens mest feterede fodboldspillere, men i en alder af 31 år flyttede han til USA for at spille for LA Galaxy. Siden da har der været stille omkring den tidligere kaptajn for det engelske landshold.

Men nu kommer belønningen - måske.

LA Galaxy er nemlig sølle tre kampe fra at kunne stå med den amerikanske mesterskabspokal løftet over hovedet. Hvis holdet blot får uafgjort mod Red Bulls i aften (i nat dansk tid, red.) kvalificerer det sig til semifinalen i Major League Soccer. Den tidligere franske superstjerne Thierry Henry spiller imidlertid for Red Bulls, så semifinalen er endnu ikke hjemme.

Beckham kalder selv denne sæson for hans bedste af de fem, han har tilbragt i Los Angeles.

"Det er rart at opleve det, når man er 36 år, fordi folk begynder at tvivle på dig, men det er den bedste sæson, jeg har haft, siden jeg flyttede hertil. Ledelsen, teamet, alt har været perfekt. Det har været et godt år," siger David Beckham ifølge The Wall Street Journal.

Beckhams kontrakt udløber efter denne sæson, men det betyder ikke nødvendigvis, at han stopper med at spille fodbold. LA Galaxy håber, at de kan overtale ham til at tage endnu et par sæsoner.

Da David Beckham underskrev en fem-årig kontrakt med LA Galaxy i 2006 fik han 250 millioner dollars, hvilket svarer til 269 millioner kroner om året. Dertil kommer sponsoraterne, som alene i år løber op i 24 millioner dollars (129 millioner kroner, red.).

Kilde: The Wall Street Journal