Dansktop-kongen sælger villaen på Strandvejen

Kendte
Johnny Reimar har sat sin strandvejsvilla til salg. (Foto: Ritzau Scanpix)

Johnny Reimar og konen har boet i Strandvejsvillaen i 14 år. Nu sætter de huset til salg.

"Du burde købe dig en tyrolerhat".

Eller måske en Strandvejsvilla af manden, som står bag den gamle ørehænger. 

Johnny Reimar har nemlig sat huset til salg. Det skriver boligsitet Boliga.

Den 76-årige Johnny Reimar og hustruen Annie har siden 2007 boet i den 164 kvadratmeter store, røde murstensvilla med fem værelser og blik over Øresund. 

Men nu har du altså chancen for at overtage dansktop-legendens hjem, havudsigten og måske også det gode humør.

- Hvis du skal købe huset, skal du finde 4.295.000 kroner i boligbudgettet - og så følger der også en andel i en privat strandgrund med, skriver boligsitet.

- Byder budgettet ikke helt på en sådan sum, kan ejendommen også lejes, oplyser ejendomsmæglerfirmaet Dansk Boligformidling i deres salgsopstilling for huset, lyder det fra Boliga.

Prisen på huset ligger en del under andre villaer i området. I Ålsgårde koster husene i øjeblikket omkring 32.300 kroner for en boligkvadratmeter, mens beløbet i Reimars villa er lige under 26.200 kroner pr. kvadratmeter. 

Johnny Reimar har i over 60 år underholdt danskerne med sine ørehængende viser på turné med rockbandet The Cliffters, i radioen og på tv-skærmen med alt fra Fællessang Fra Bakken til det danske Melodi Grand Prix.

Reimar startede karrieren i slutningen af 50’erne i Odense, hvor han også voksede op - og undervejs er det altså blevet til stribevis af hits, som mange danskere kan synge med på, om det så er “Lille Fregnede Louise”, “Sikke’n Fest” eller “Du Burde Købe Dig En Tyrolerhat”.

 Se billeder af villaen her