sponsoreret indhold Danskerne investerer i falsk tryghed
Flere og flere danskere investerer i tyverialarmer og andre sikkerhedssystemer. Det kan dog gå hen og blive en dårligere oplevelse, end først antaget, hvis det ikke er gjort rigtigt.

Øget fokus på sikkerhed i Danmark

De seneste år er der kommet mere og mere fokus på sikkerhed i hjemmet, og det er et godt tegn, mener direktøren Thomas Bagger fra Bagger Låse & Alarm A/S:

”Vi ser flere og flere helt almindelige danskere investere i låse- og alarmsystemer til hjemmet. Det er en sund udvikling, der siger noget om den øgede ansvarsbevidsthed blandt befolkningen.”

Det er dog ikke udelukkende positivt, at vi er blevet mere bevidste om sikkerheden i hjemmet. Det øgede fokus på hjemmet indikerer nemlig også, at der er en øget mistro blandt befolkningen. Mistroen bygger ikke på ingenting, eftersom antallet af indbrud i Danmark er markant højere, end i Norge og Sverige.

Danskerne vælger dog ofte ”gør-det-selv-sikkerhed”

Det kan godt være, at der bliver taget flere foranstaltninger, men selvom man bruger mange penge på en tyverialarm, er det ikke altid, at det er den bedste idé.

”Lige så snart folk bliver opmærksomme på sikkerhedsbristerne i hjemmet, skynder de sig ud og investerer i sikkerhedssystemer. Dog er det ikke altid, at de valgte løsninger gavner sikkerheden”, forklarer Thomas Bagger. Vi har nemlig tendens til at vælge den billige løsning, eller en ”gør-det-selv-løsningen”, hvilket i de fleste tilfælde ikke er meget bevendt.

Et af problemerne ved ”gør-det-selv-systemerne” er, at de sjældent er særlig pålidelige. Der er mange faldgruber i forhold til montering og vedligeholdelse af systemerne, hvilket kan påvirke funktionaliteten. Det er derfor, i mange tilfælde, at investere i falsk tryghed, hvis man selv sætter sit system op uden kyndig vejledning fra en fagmand. Thomas Bagger anbefaler derfor, at man får professionel hjælp, da der i virkeligheden ikke skal særlig meget til, for at øge sikkerheden væsentligt i hjemmet.

For at vejlede private og virksomheder så godt som muligt mod indbrud, har Bagger Låse oprettet en gratis tyverialarm-test og udarbejdet 17 gode råd til, hvordan man kan formindske chancen for indbrud med nogle ret nemme tiltag. Endnu færre indbrud i 2018 må være et godt nytårsforsæt.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret