Danskerne er lige så kriminelle som amerikanerne

Med dokumentarfilmen Den hemmelige krig er der igen kommet spotlight på dansk krigsdeltagelse. Myten om de flinke danske Jenser krakelerer som den kæmpe propagandaløgn, den er.
Ligesom både morderen og dem, der beordrer eller hjælper til med forbrydelsen, er kriminelle, er også de danske krigspolitikere og soldater, der frivilligt og mod betaling deltager i USA?s beskidte angrebskrige, medskyldige i alle den amerikansk ledede besættelsesmagts krigsforbrydelser ? hvad enten det er mord, giftgasangreb eller voldtægter.
At påstå at de danske besættelsestropper yder en god indsats under vanskelige betingelser , som selv Folketingets krigsmodstandere påstår, er ikke bare hvidvaskning af besættelsesmagtens uhyrlige forbrydelser imod irakerne og afghanerne, men denne chauvinistiske opfattelse gøder også jordbunden for nye fredsskabende aggressioner med dansk deltagelse og mere berettiget had mod Danmark.
De danske besættelsesstyrker er præcis ligeså kriminelle som alle andre besættere, der vil diktere fremmede landes fremtid ud fra egne interesser.