Danskere håber på gennembrud med Sex and the City
Successen for Sarah Jessica Parker - kendt som Carrie i 'Sex and the City' - smitter forhåbentlig af på det danske band 'Bliss', håber producer og komponist i duoen. Foto: Nordicphotos/Getty Images
To danske musikere lavede for otte år siden en tidløs kærlighedssang, som nu bliver brugt i Sex and the City-filmen. De håber på et gennembrud med filmen.

Steffen Aaskoven og Marc-George Andersen står nok ikke øverst i rulleteksterne i filmen 'Sex and the City', som får premiere i Danmark næste fredag.

Men de to danskere fra bandet 'Bliss' har sat deres fingeraftryk på filmatiseringen af de populære tv-serie, som kvinder elsker, og mænd frygter, når Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha træder op på det store lærred.

De står over for et gennembrud, da sangen 'Kissing' er med i filmen og på det officielle soundtrack.

- Det er jo fantastisk. Og lidt surrealistisk. Jeg har arbejdet sammen med min makker og medkomponist Steffen Aaskoven de seneste syv-otte år, hvor vi har haft en stille succes i udlandet og langsomt fået flere og flere numre på større amerikanske tv-serier, blandt andet CSI:. Nu kulminerer det med 'Sex and the City', siger Marc-George Andersen, producer og komponist i 'Bliss'.

Kærlighed og kysseri

'Kissing' blev første gang udgivet i 2001 herhjemme, og i 2003 var med på Bliss' internationale album 'Quiet Letters'.

- Selve titlen harmonerer meget godt med tematikken, som handler om kærlighed og kysseri. Det er et nummer med et menneskeligt tema, som passer meget godt til tv-seriens univers, siger Marc-George Andersen.

Han ved dog ikke, hvilken del af filmen nummeret kommer til at optræde i.

- Vi har bestræbt os på at lave vores musik tidløs og ikke rettet direkte mod at blive et radio-hit, lyder det fra Marc-George Andersen, der fremhæver blandingen af klassiske elementer i form af strygere og popelemener som sang på engelsk som noget af det, der gør musikken filmisk.

Vil ride med på succes

Marc-George Andersen regner med at se premieren på 'Sex and the City'-filmen, som rammer de danske biografer 6. juni.

Filmen vises i de fleste vestlige lande, og Bliss håber at ride med på tv-seriens store succes.

- Vi håber, det kommer til at brande Bliss endnu mere særligt i USA, hvor vi er ved at gøre vores indtog, kan filmen være med til at fasttømre vores musik. Men også i andre lande, siger Marc-George Andersen. 

faktaboks
via Listen To News