Hoodee Danske unge skal være verdensmestre i druk
Danske unge har Europarekord i druk, men det er ikke godt nok ifølge den unge iværksætter Jacob Schrøder. Han mener, at målet bør være at blive verdensmestre i de våde varer, og hans personlige mål for nytårsaften er ikke at kunne huske noget som helst af, hvad der skete, dagen derpå. Han har udviklet en app, så andre unge ligeledes kan jagte verdensrekorden.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Normalt vil mange nok tænke, det er et problem, at danske unge drikker dobbelt så meget som Europa-gennemsnittet. Næsten hvert år er Sundhedsstyrelsen ude og advare imod skadevirkningerne af alkoholen, men ifølge de to unge iværksættere Jacob Schrøder og Mathias Villadsen er det ikke op til samfundet at begrænse de unge på den måde.

Derfor har de lavet app'en Hoodee, hvor man som ung kan gå ind og finde steder i landet, især København, hvor man kan spare penge på sine drukture - og få tilbud nu og her, når man i forvejen er ude og drikke sig fuld i nattelivet.

"Det er ikke mange internationale mesterskaber, Danmark sidder sikkert på år efter år. Det gælder dog vores Europarekord i druk iblandt unge, men hvorfor sigte så lavt? Hvorfor ikke gå efter at blive verdensmestre?", spørger Jacob Schrøder, der selv er 21 år gammel og giver den gas i byen hver weekend.

Han mener, at de ældre generationer skal blande sig udenom og lade de unge feste, når de har lyst til det.

"Hvorfor skal det altid være sådan, at ungdommen er i fordærv ifølge de gamle? For en måned siden jublede hele Danmark over, at vi kvalificerede os til VM i fodbold. Fint nok, men så lad os da samtidig feste og drikke så vildt, vi vil, og vær i stedet stolt over, at vi lige nu er de bedste i Europa til det og måske i 2018 bliver verdensmestre i både fodbold og druk."

Jacob Schrøders eget nytårsforsæt er, at han igennem Hoodee vil gøre danske unge til verdensmestre i druk i løbet af 2018. Derfor har de også givet den max gas op til nytårsaften og tilføjet bunker af rabatter på natklubbernes drikkevarer, så man kan bruge nytårsaften på at komme spritstiv ind i det nye år og fortsætte den brandert langt ind i 2018.

"Jeg satser selv på ikke at kunne huske noget som helst af, hvad der skete nytårsaften. Det er for mig den helt rigtige måde at komme ind i et nyt år på."
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News