Danske stjerner hygger med Ronaldo
De fleste kender Cristiano Ronaldo fra grønsværen, og det er de færreste, der ligesom Remee og Frederik Fetterlein, er heldige nok til at dele et måltid med den verdenskendte angriber. Foto: Abdeljalil Bounhar/AP
Remee og Frederik Fetterlein brugte lørdag aften i Dubai sammen med verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo.

Lørdag aften i Dubai havde de to danskere Remee og Frederik Fetterlein en aften, som de nok sjældent glemmer.

Her spiste de nemlig middag med ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller, den verdenskendte Cristiano Ronaldo.

- Dejlig middag i godt selskab, skriver den tidligere professionelle tennisspiller Fetterlein på sin Instagram-profil, hvor han storsmilende står med hånden om Ronaldo, mens musikproduceren Remee står ved siden af med et lige så stort smil.

Og efter alt at dømme nøjedes de to danske stjerner ikke med at spise middag med Real Madrids verdenskendte angriber. I hvert fald havde Remee en ordentlig gang tømmermænd søndag morgen.

- Det var sgu hyggeligt, men jeg har lidt tømmermænd nu, skriver han således om et Instagram-billede, hvor han står sammen med sin modelkæreste Mathilde Gøhler. På dette billede er smilet fra før dog falmet en smule.

Ligesom de to danske kendisser bruger Cristiano Ronaldo disse dage efter jul i den arabiske ørkenstat for at slappe af, inden han i 2015 igen tørner ud for Real Madrid på hjemmebanen Santiago Bernabéu.

Se det stjernespækkede møde mellem de to danskere og verdens bedste fodboldspiller her: http://instagram.com/p/xH3dPPR6jP/?modal=true

Newspaq