Danske spillere på vej tilbage
Det lysner for flere af de danske spillere i udlandet. Mens både Morten Skoubo og Thomas Kahlenberg er på vej tilbage efter længerevarende skadespauser, kan Leon Andreasen se frem til mere spilletid i sin nye klub.

Flere af de danske spillere rundt omkring i udenlandske fodboldklubber kan se frem til mere spilletid i forårssæsonen.

Onsdag kunne den danske forsvarsspiller Leon Andreasen således glæde sig over at træne med sin nye klub Mainz, som har lejet danskeren fra Werder Bremen frem til sommer. Andreasen håber på mere spilletid i bundklubben.

»Nu glæder jeg mig først over, at jeg er kommer hertil, og at der er større chancer for, at jeg kan spille noget fodbold, det er det fodboldspillere, de gerne vil. Engang imellem må man jo så træde et skridt ned at stigen for så at komme frem i karrieren igen,« siger Leon Andreasen til TV2 Sporten.

Samtidig er Morten Skoubo og Thomas Kahlenberg også på træningsbanen for deres respektive klubber efter længerevarende skadespauser.

Morten Skoubo havde dog stadig en smule smerter i sin fod efter onsdagens træning, men han glædede sig over, at han havde kunnet træne med på næsten lige fod med holdkammeraterne i sin spanske klub Real Sociedad.

Ligeledes er Thomas Kahlenberg ved at være sin knæskade kvit. Det gør ikke ondt i knæet, når han træner længere, det er mere formen, det stadig kniber lidt med. Overfor sporten.tv2.dk siger han dog, at han regner med at være klar til igen at spille for sit hold Auxerre, når den franske liga begynder igen efter vinterpausen 13. januar.