Danske Spil A/S Danske Spil: Et forbud mod velkomstbonusser er en god idé
Danske Spil bakker op om et forbud mod velkomstbonusser, som Center for Ludomani foreslår.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Center for Ludomani foreslår i dag, at spilleovgivningen ændres, så velkomstbonusser til spillere i Danmark forbydes. Det forslag bakkes op af Danske Spil, der gerne ser strammere regler for bonusser generelt.

-Vi synes et forbud mod velkomstbonusser er en rigtig god idé. Intet spil uden ansvar, og vi ved, at bonus er en af de mekanismer, der kan få sårbare spillere til at komme i problemer. Hvis der blev indført et fælles forbud mod velkomstbonusser for alle spiludbydere i Danmark, ville man være rigtig langt, siger Stine Hove Marsling, der er CSR-direktør i Danske Spil.

Center for Ludomani foreslår i første omgang kun et forbud mod velkomstbonusser, men Danske Spil ser gerne, at man kigger alle bonusordningerne i spilbranchen efter i sømmene. Til efteråret skal der vedtages en ny lovgivning på spilleområdet, og her er Danske Spils holdning klar.

-Det vil være oplagt at se på bonusserne generelt - ikke bare velkomstbonusser, når der skal laves ny lovgivning. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i Danske Spil i mange år har stået alene i kampen mod bonusser, hvor vi har indført et maks. loft på 1.000 kroner, som er det laveste på markedet. Men det hjælper ikke, hvis alle spiludbyderne i Danmark ikke er med, siger Stine Hove Marsling, og forsætter:

-Vi tager gerne førertrøjen på, for vi ønsker at trække hele markedet i en mere positiv retning, men vi kan ikke gøre alene. Derfor er lovgivning en god idé, siger Stine Hove Marsling, der er CSR-direktør i Danske Spil.

For yderligere info:

Marie Grabow Westergaard, Pressechef i Danske Spil, tlf. 30851734
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.