Danske sangerindemødre planlægger babyvenskab
Det er ikke kun Saseline Sørensen og Szhirley, der er gode venner. Også deres børn holder af at være sammen. Foto: Unger Anthon/free
Der er under et år mellem Szhirleys yngste og Saseline Sørensens kommende barn. Szhirley håber derfor, at de to kan blive venner.

Det varer ikke længe, før den danske sangerinde Saseline Sørensen forøger sin lille familie med et medlem.

Den tidligere SOAP-stjerne er nemlig særdeles højgravid, og venter en lille dreng.

Men det er ikke kun i sangerindens egen stue, der bliver talt ned til den store dag.

Også veninden og sangerinden Szhirley glæder sig til, at der kommer en lille ny til verden. Hun blev nemlig selv mor for anden gang i foråret 2014, og hun glæder sig til, at sønnen Bille får en ny legekammerat.

- Det er så fedt. Jeg er så glad for, at vi får vores børn så tæt på hinanden denne her gang. Så har vi to sæt drenge, der forhåbentlig bare elsker hinanden, siger Szhirley.

I forvejen er det nemlig ikke bare de voksne, der hygger sig, når de to sangerinder besøger hinanden til en kop kaffe og en venindesludder.

Udover lille Bille Norton har Szhirley nemlig også drengen Elton, mens Saseline Sørensen har sønnen Sean. Og selvom der er to års forskel på de to, er de rigtig gode venner.

- Hendes ældste og min ældste dreng elsker hinanden og leger rigtig godt sammen, fortæller Szhirley.

At de to veninders sæt drenge er nogenlunde jævnaldrende giver dog ikke kun en fordel, når der skal laves legeaftaler.

- Jeg har allerede givet Saseline nogle poser med tøj, som Bille er vokset ud af, samt nogle ting, jeg arvede fra hendes Sean, da jeg fik Elton. Så der er godt gang i genbrugen, siger Szhirley og griner.

Saseline Sørensen venter barn med sin kæreste Michael Dreyer. Den ældste søn, Sean, har hun med tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Newspaq