Danske indvandrerbander vil invadere Sverige
Indvandrerbanderne Black Cobras og Den Internationale Klub forsøger at åbne afdelinger i Sverige for at få del i det svenske narkomarked.

Danmarks største indvandrerbander Black Cobras og Den Internationale Klub forsøger nu, at åbne afdelinger på den anden side af Øresund.

Til sammen rejste danske politi ellers alene 61 sigtelser mod medlemmer af de to indvandrerbander for alt for drabsforsøg, narkosalg af 18 kilo kokain, vold om vidner og adskillige drive by skydninger i København. Klubberne har sit udgangspunkt i henholdsvis Roskilde og Aalborg og samarbejder tæt.

- Men vi har indikationer om, at de forsøger at åbne afdelinger i Sverige. Hvor de meget gerne vil ind, siger vicepolitiinspektør Jørgen Isalin fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, der netop har lavet en større gennemgang af 141 medlemmer af indvandrerbander i Danmark spredt ud over landet.

Og det er kun de værste og den allerinderste kerne af de indvandrerkriminelle i Danmark. Kommer det til kamp, så kan de støver mange flere op. Statusrapporten Kriminalitet forårsaget af bander viser, at banderne gennem lang tid har ført en blodig krig især om hash- og narkomarkedet med rockerklubberne Bandidos og Hells Angels, der begge er trængt.

Den krig vil de nu føre over Øresundsbroen - til indvandrerghettoer som Rosengärden ved Malmø.

Ifølge en rapport fra i år fra Tullverket - altså det svenske Toldvæsen - så er Øresundsbroen hovedkilden for narkosmugling til Sverige. Og det ofte var etniske fraktioner der hverken var svenske eller danske, der står for smuglingen.

Som Nyhedsavisen forleden kunne skrive, så må svenske toldere ofte springe for livet, når en bil med høj hastighed forsøgte at komme forbi tolden.