Danske håndboldkvinder får tyske stryg i testkamp

Danmark lukkede sæsonen med et klart nederlag til Tyskland, mens der var hæder til Stine Jørgensen før kampen.
Stine Jørgensen fik ikke en dansk sejr over Tyskland torsdag, men hun kunne glæde sig over hæder fra sine danske kolleger.
Stine Jørgensen fik ikke en dansk sejr over Tyskland torsdag, men hun kunne glæde sig over hæder fra sine danske kolleger. Foto: Claus Fisker/Scanpix

De danske håndboldkvinder var et par skridt efter, da Ceres Arena i Aarhus torsdag lagde gulv til testkampen mellem Danmark og Tyskland.

Danmark sluttede sæsonen af med et nederlag på 17-22, men for Stine Jørgensen var der alligevel lidt at glæde sig over.

Inden kampen begyndte fik anføreren således overrakt prisen som årets, kvindelige landsholdsspiller i Danmark.

Kåringen foretages af de øvrige spillere i Primo Tours Ligaen, 1. division samt de danske spillere i udenlandske klubber.

Det er anden sæson i træk, at valget falder på FC Midtjylland-spilleren.

Kampen var samtidig et farvel til Søren Herskind, der har valgt at stoppe som assistenttræner for landsholdet på grund af travlhed i den civile karriere.

Line Haugsted reducerede til 10-11 med fem minutter igen af første halvleg, men det lykkedes ikke Danmark at få kontakt, og tyskerne gik til pause foran 13-11.

Tyskerne har været samlet i flere dage end de danske spillere, og Tyskland virkede også en anelse mere sammenspillede og førte 15-12 kort inde i anden halvleg.

Anne Mette Hansen sørgede for at holde Danmark inde i opgøret med sin reducering til 14-16, men tyskerne øgede igen tempoet og tog fra.

Danmark udgjorde i slutfasen ingen trussel, og Tyskland kan rejse hjem med en sejr på fem mål.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.