Danske Bank: Millionrøveri professionelt udført
Det dramatiske millionrøveri mod Danske Banks pengedepot i Braband ved Århus torsdag morgen tog kun ét minut.

• Flugtbil fundet i skov
• Millionrøveri ved Århus

Røveriet mod Danske Banks pengedepot i Brabrand vest for Århus var yderst professionelt udført. Det bekræfter arbejdsmiljøchef i Danske Bank Kaj Larsen over for Avisen.dk.

- Der er noget, der tyder på, at det var professionelt, og det er desværre en tendens, vi oplever lige for tiden, siger Kaj Larsen og tilføjer, at hele røveriet kun tog ét minut.

- Men for vores medarbejder har det sikkert virket som længere tid.

Ros til medarbejdere

Ifølge Kaj Larsen er de fire-fem medarbejdere, der var direkte impliceret i røveriet, tilbudt psykologbistand sammen med resten af de medarbejderne, der i morges var på arbejde i pengedepotet.

Spørgsmålet om, hvordan fire tilsyneladende ubevæbnede røvere kunne slippe afsted med et beløb i millionklassen, står stadig åbent. Kaj Larsen har dog kun ros til overs for medarbejderne, der barrikaderede selve pengedepotet, så røverne ikke kunne slippe afsted med flere penge 

- Medarbejderne på stedet har udvist stor professionalisme, siger han.

Kaj Larsen vil ikke svare på, hvor mange penge røverne slap afsted med, men bekræfter, at der er tale om et beløb i millionklassen.

Danske Bank vil i de kommende dage evaluere det dramatiske hændelsesforløb og sikkerhedsprocedurerne, men tilføjer at sikkerhedsniveauet lever op til internationale standarder.