Dansk virksomhed søger 650 medarbejdere - vil holde auditions til januar
Der skal afholdes auditions for de mange ansøgere. Personerne på billedet har intet med sagen at gøre. Foto: Jeppe Michael Jensen/Scanpix/arkiv
Der er rift om pladserne som sæsonarbejder i Djurs Sommerland. De ansatte gjorde det historisk godt i 2018.

Der bliver kamp om at blive en del af det 650 mand store hold af sæsonarbejdere, der skal tage sig af gæsterne i Djurs Sommerland, når den nye sæson begynder.

Forlystelsesparken på Djursland skal bruge 650 medarbejdere, og allerede nu kan direktør Michael B. Nielsen notere, at over 400 ansatte fra i år har genansøgt, skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi er rigtig glade for den store interesse, og vi modtager meget gerne mange flere ansøgninger, så vi har mulighed for at vælge de bedste af de bedste til den kommende sæson, siger Michael B. Nielsen til avisen.

Der er ansøgningsfrist 6. januar, og sidste år modtog Djurs Sommerland flere end 1.700 ansøgninger.

Efter ansøgningsfristens udløb vil parken invitere hundredvis af ansøgere til audition i jagten på det endelige hold, skriver Aarhus Stiftstidende.

Djurs Sommerland havde i 2018 den bedste sæson nogensinde med 818.000 gæster. Samtidig løste de ansatte opgaven bedre end nogensinde:

- I 2018 slog vi ikke blot besøgsrekord, analyser viste også, at vi nåede en historisk høj score på gæstetilfredsheden blandt de mange besøgende familier, siger Michael B. Nielsen.