Dansk trampolinhåb bøvler med ryggen
Peter Jensen har småskavanker, når han fredag for tredje gang skal konkurrere på trampolinen i OL-sammenhæng.

Trampolinspringeren Peter Jensen går ind til sin tredje olympiske konkurrence fredag med en skade i ryggen, som har forstyrret hans forberedelser frem mod OL i London.

Alligevel tror han på en plads blandt de otte bedste i det 16 mand store deltagerfelt.

- Jeg har tænkt mig at springe røven ud af bukserne for at indfri den målsætning. Men det bliver svært, for vi er ret tætte i feltet. Der er rigtig mange, der er rigtig gode.

- Jeg kører det lidt mere sikre program, hvor jeg ikke sætter alt på et bræt, som mange andre nok vil gøre. Men det bliver alligevel på ingen måde konservativ springning fra min side, siger han.

I trampolinspring får man ikke kun point for springenes udførelse, men også får sværhedsgraden.

Det kan lokke Peter Jensens konkurrenter til at forsøge sig med kombinationer, hvor risikoen for fejl er stor, mener han.

De er alle sammen dygtige, men mange af dem kører på de alleryderste marginaler, og det er ikke allesammen, der kan magte det.

- Det kan godt blive en konkurrence, hvor det bliver det højeste niveau nogensinde, men det kan også nemt blive en konkurrence, hvor der er mange, der kikser, fordi mange satser alt, siger han.

Konkurrencen begynder klokken 15 dansk tid og består af to indledende runder. De otte bedste herfra går videre til finalen, der begynder 15.30.

/ritzau/