Det er dyrt at drive restaurant på højt, gastronomisk niveau. Det har ejerne bag Tabu i Aalborg måttet sande, og derfor er restauranten nu gået konkurs. Det skriver Nordjyske.
- Jeg er ærgerlig over, det ikke er lykkedes os ved egen hjælp at lukke det økonomiske efterslæb efter covid-19, siger ejeren, Michael 'Miv' Pedersen, til mediet.
Siden 2019 har restauranten kunne smykke sig med en såkaldt ”Michelin Plate”. Det er ikke helt på niveau med en rigtig stjerne eller niveauet lige under, Bib Gourmand. Men en anerkendelse af gastronomi på meget højt niveau.
Håbet var, at rykke endnu et skridt op og modtage en af de rigtige stjerner, men det lykkedes altså ikke. Seneste regnskab viste nemlig et underskud på mere en trekvart millioner kroner, og egenkapitalen var også ædt op.
Dermed var der ingen andre mulighed end at sætte et permanent ”lukket”-skilt i vinduet
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.