Dansk toppolitiker og rigmand går fra hinanden
Forholdet mellem Pernille Vermund og Lars Tvede er slut. Fotoet her er fra Copenhagen Business School, hvor den succesfulde forretningsmand skulle tage for de studerende, mens de begge stod frem som par i pressen. Foto: Nils Meilvang / Ritzau Scanpix
Forholdet mellem Pernille Vermund og iværksætter Lars Tvede er nu fortid.

Forelskelsen strålede ud af øjnene på dem begge, da partileder Pernille Vermund og den dansk-schweiziske rigmand Lars Tvede tilbage i efteråret 2016 stod frem i pressen om et par.

Nu er forholdet mellem Nye Borgerliges partiformand og den succesfulde iværksætter slut. Det bekræfter de begge over for dagbladet BT.

- Det springende punkt er, at vi bor i hvert sit land. Jeg er her og kommer ikke til at tage herfra, og Lars holder af at være i Schweiz og har også begrænsede muligheder for at være i Danmark af hensyn til sit job, siger Pernille Vermund til BT.

Lars Tvede, der har skrevet en lang række bøger om erhvervsliv og økonomi, lægger heller ikke skjul på, at den geografiske afstand har været en stor udfordring for det nu tidligere par.

- Hun er en dejlig, dejlig kvinde, der er både sød og intelligent. Men vi har haft meget svært ved at finde tid nok til at være sammen, siger han til BT.

Parret stod frem som et par i november 2016, hvor de begge var en del af et arrangement på Copenhagen Business School på Frederiksberg i København. Til BT forklarede politikeren og forretningsmanden, hvordan de mødte hinanden, da Pernille Vermund tog kontakt til Lars Tvede, da hun havde læst hans bog 'Gåsen med de gyldne æg'.

Hun spurgte ham, og han ville holde en tale ved Nye Borgerliges årsmøde, hvilket han gerne ville.

- Og da vi så igen mødtes, denne gang for at tale om årsmødet, ja, så ... blev det lige pludselig hyggeligt. forklarede Pernille Vermund til dagbladet.