Administration 

Dansk top-app opkøber norsk top-app

PRM / Dansk top-app opkøber norsk top-app

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra eTilbudsavis

To unge iværksættere startede i 2009 eTilbudsavis-app'en. Modsat mange andre startups, som bliver solgt efter nogle år, så er eTilbudsavis nu gået den modsatte retning og har købt sin største konkurrent i Norden. Opkøbet bringer eTilbudsavis fra ca. 650.000 til 1.000.000 månedlige brugere mens det daglige antal brugere nærmer sig 200.000. Brugerne benytter eTilbudsavis til at få inspiration fra tilbudsaviser til dagligdagens indkøb, finde tilbud i nærheden og planlægge indkøb.

Tre unge, norske studerende startede i 2013 Mattilbud-app'en, som i dag har mere end én mio. downloads i Norge - et land med blot 5,2 mio. indbyggere - hvilket gør app'en til en af Norges mest populære. App'en lader nordmænd finde tilbud på madvarer fra de norske dagligvarebutikker. For at bringe Mattilbud videre til næste niveau, var det dog vigtigt at finde en ny ejer med de rette ambitioner for fremtiden, forklarer medstifter af Mattilbud, Andreas Jørgensen:

- eTilbudsavis arbejder med tilbud, ligesom os, men har været i gang siden 2009 - altså tre år mere end os. De har formået at skabe en utrolig populær app med flere end to mio. downloads, alene i Danmark. eTilbudsavisapp'en er samtidigt baseret på en solid forretningsmodel, hvor der bliver skabt store fordele for detailbranchen, og holdet bag app'en har nogle spændende ambitioner for fremtiden. Det føles derfor som det helt rigtige sted at lade Mattilbud leve videre.

Det er kun starten - nu skal app'en og markedet løftes til næste niveau
Holdet bag eTilbudsavis-app'en har store ambitioner for både Mattilbud-app'en og tilbudsavis-markedet generelt:

- Stifterne af Mattilbud har opbygget en yderst populær app. Vi har en del funktioner i vores egen app, som brugerne af Mattilbud har efterspurgt, så vi vil bruge disse til at gøre oplevelsen endnu bedre i Mattilbud. App'en er samtidigt begrænset til madvarer, som navnet indikerer, og vi har selv et bredere udvalg i vores egen app i Norge, så vi planlægger at bygge bro mellem de to apps, men beholder Mattilbud-navnet, fortæller Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

300.000 downloads har eTilbudsavis i forvejen selv i Norge og med yderligere én million downloads med Mattilbud, baner opkøbet vejen for at eTilbudsavis kan bringe markedet for tilbudsaviser til et helt, nyt digital niveau i også Norge:

- Tilbudsaviserne er utroligt populære digitalt, men nuværende PDF udgave af tilbudsaviserne er samtidigt utrolig begrænset i sine muligheder. Vi har derfor lanceret Incito, som er vores nye, digitale format for tilbudsaviser. Det bygger på alt det gode fra nuværende PDF tilbudsavis, men er bygget automatisk og med fri mulighed for at udfolde digitale muligheder, fx personalisering. For nylig har hele Coop i Danmark taget Incito til sig og med Mattilbud får vi nu mulighed for at rulle Incito ud til også Norge, så det er kun starten, som vi har set med opkøbet af Mattilbud, afslutter Christian Birch.


For yderligere information, kontakt venligst:
Christian Birch
Medstifter, eTilbudsavis
+45 2815 1070
cb@etilbudsavis.dk

Om eTilbudsavis
eTilbudsavis er en af Danmarks mest populære apps med cirka to millioner danske downloads. App'en blev startet i Aalborg i 2009 af Morten Bo Rønsholdt (som 19-årig) og Christian Birch (som 20-årig) og anvendes i dag af hundrede tusindvis af danskere hver måned til at læse tilbudsaviser, søge efter tilbud og planlægge indkøb.

Holdet bag eTilbudsavis består af 35 mennesker, der hver dag arbejder på at gøre dagligdagen bedre for folk. Investorerne er Karsten Ree Holding og Frank Ludvigsen. App'en er tilgængelig i Danmark, Norge og Sverige samt i sine to nyeste markeder, Holland og Polen. eTilbudsavis lancerede sin app på netop det norske marked i 2016 under navnet ShopGun og samarbejder i Norge med det norske postvæsen, Posten Norge.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: