Dansk tennis-far eftersøgt for vold

Tysk Politi efterlyser det danske tennistalent Karen Barbats far. Han slog tennisspiller bevidstløs.
Arkivfoto fra november 2004 af den dengang 12-årige Karen Barbat og hendes far Mihai Barbat. Mihai Barbat er tirsdag blevet anmeldt til politiet.
Arkivfoto fra november 2004 af den dengang 12-årige Karen Barbat og hendes far Mihai Barbat. Mihai Barbat er tirsdag blevet anmeldt til politiet. Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO/arkiv / POLFOTO

Da det 19-årige danske tennistalent Karen Barbat tirsdag spillede kvalifikationskamp til en Challenger-turnering i Tyskland sad hendes far, Mihai Barbat, på tilskuerpladserne og heppede med.

På sidelinjen sad også den hollandske tennisspiller Elise Tamaela, som dog holdt med danskerens modstander.

Det blev angiveligt for meget for tennis-faren, som mistede besindelsen og slog hollænderen bevidstløs. Det skriver Sporten.dk.

27-årige Elise Tamaela har efterfølgende anmeldt overfaldet til politiet i den tyske by Versmold, hvor hendes bror og andre tilskuere bekræfter hændelsen.

Ordensmagten vil derfor gerne i kontakt med danskeren, som nu er efterlyst.

Mihai Barbat nægter at have overfaldt nogen.

"Det var ikke mig, der slog hende. Det var hende, der slog mig," lyder hans forklaring.

"Jeg har ikke snakket med dem (tysk politi, red.), men hvis de ønsker at snakke med mig, så gør vi det," siger han til Sporten.dk.

Sporten.dk har forsøgt at få Mihai Barbat til at kommentere, at selv hans egen datter bekræfter, at han har slået Elise Tamaela, som nu ligger på hospitalet.

Dette lykkedes dog ikke, da han efter sine korte indledende kommentarer smed røret på, skriver hjemmesiden.

Kilde: Sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.