Højgravid dansk sangsild: Få den dreng ud af mig nu!
Saseline Sørensen er utålmodig efter at møde sin anden søn. Efter planen kommer han til verden i starten af februar. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto
Sangerinde og tidligere studievært Saseline Sørensen er godt træt af at være gravid. Det vidner flere indlæg på de sociale medier om.

Hvad er værst: Dansk januar-vejr eller de gener, der føler med at være gravid? Netop det spørgsmål stiller den danske sangerinde og tv-vært Saseline Sørensen lige nu sig selv.

Det 32-årige tidligere medlem af pigeduen Soap, venter sit andet barn til februar. Og Saseline Sørensen lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til at få fødslen overstået.

- Jeg føler mig tungere end nogensinde før, mens jeg hæver op fra top til tå. Jeg kan knap vente med få den her lille knægt ud, skriver hun til et billede af sig selv, som hun har lagt på billeddelingsmediet Instagram.

Ud fra Saseline Sørensens hashtags fremgår det tydeligt, at ventetiden synes lang for den gravide sangerinde.

- Tiden står stille, skriver hun blandt andet og sætter "graviditet" versus "vinterhumør".

Saseline Sørensen er allerede mor til den knap syv år gamle Sean, som hun har med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein. På sin blog wuhuw.dk sætter hun ord på de følelser, der manifesterer sig netop nu, hvor hun venter sit andet barn.

- Jeg er sikker på, at selvom jeg har været det hele igennem én gang før, så kommer jeg til at opleve nye sider af mig selv gennem mødet med min næste søn, skriver Saseline Sørensen blandt andet.

På sin blog opfordrer hun desuden sine læsere til at komme med forslag til, hvad den lille ny skal hedde, da navne-forhandlingerne med kæresten Michael Dreyer er "gået i hårdknude".

- Det gælder Lillebrors fremtid. Han kommer aldrig til at få en kæreste, hvis han bliver ved med at hedde det, skriver hun efterfulgt af en blinkesmiley.

Se Saseline Sørensens Instagram-billede her

Newspaq

via Listen To News