Dansk sangerinde jubler: Jeg er gravid!
Sangerinden Inez Gavilanes bliver mor til en lille pige til oktober. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Sangerinden Inez Gavilanes bliver mor til en lille pige til oktober.

Familien bliver udvidet med et lille nyt medlem for sangerinden og det tidligere "Sukkerchok"-medlem Inez Gavilanes senere på året.

Sangerinden afslørede i slutningen af marts, at hun og partneren bliver forældre i oktober.

Nu står det klart for de vordende forældre, at det bliver en pige, de får i armene, når den lille ny kommer til verden i efteråret.

Det afslører Inez Gavilanes på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et skanningsbillede af datteren.

Resultatet af kønsskanningen kom som en overraskelse for sangerinden, der netop har afsluttet uddannelsen i kognitiv adfærdsterapi. Hele familien var nemlig overbevist om, at hun ventede sig en dreng.

- Vi havde fundet et navn, vi begge var glade for, og var klar til at indrette vores liv efter en lille fyr, skriver hun til billedet og fortsætter:

- Selv var jeg spændt på, hvordan jeg ville klare opgaven, hvis han skulle blive meget drenget og håbede nok i mit stille sind, at han ville vokse op og blive bare lidt glad for makeup, fjerboaer, kunstige øjenvipper og symaskiner, så jeg også kunne byde ind med noget, der ville kunne matche hans farmands ninja-trick.

I stedet fik parret beskeden om, at de venter sig en lille pige, og Inez Gavilanes skriver til billedet, at hun håber, at datteren også får smag for både makeup, fjerboaer og ikke mindst ninja-trick.

Den 39-årige sangerinde afslørede, at hun er i lykkelige omstændigheder på sin Instagram-profil den 29. marts. Her delte hun det første skanningsbillede af den lille ny.

- Jeg er blevet befrugtet af verdens dejligste mand, og nu tør jeg godt sige det højt, skrev hun blandt andet til billedet.

Siden lykønskede flere af sangerindens følgere parret, og blandt gratulanterne var modellen Kira Eggers og komikeren Geo.

Inez Gavilanes var fra 2008 til 2010 medlem af pigegruppen "Sukkerchok", der lavede temasangen til tv-programmet "Paradise Hotel" i 2009.

Hun har desuden deltaget i realityshowet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

Se opdateringen her:

https://www.instagram.com/p/BUlpgM4DCJf/?taken-by=inezgavilanes

/ritzau/FOKUS
via Listen To News