Dansk sangerinde skal giftes
Udover at være sanger og radiovært arbejder Julie Rugaard for Nordisk Film. Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix (arkiv)
"Blå øjne"-sangerinden Julie Rugaard sagde ja, da kæresten Mads Juul friede midt i hendes 40 års fødselsdagsfest.

Sangeren og radioværten Julie Rugaard fik en lidt større fødselsdagsgave, end hun kunne ønske sig, da hun lørdag fyldte 40 år.

Kæresten Mads Juul faldt nemlig på knæ og friede til hende.

Det fortæller "Blå øjne"-sangerinden på Facebook. Her takker hun først for de mange hilsner, hun modtog. Derefter sender hun en tak til venner og gæster ved fødselsdagsfesten, og så slutter hun af med en tak til kæresten:

"Og tak til min kommende mand Mads, for at ville tilbringe resten af sit liv med mig. JA! Blev der sagt", skriver hun i opslaget.

Ifølge Ekstra Bladet har Julie Rugaard, kæresten og datteren Bjørk været ramt af sygdom på det seneste, så frieriet kom bag på hende.

- Jeg troede, jeg skulle have en dårlig dag, da vi har været nede med sygdom, men så blev det bare til den bedste dag nogensinde, da Mads gik på knæ og viste mig den kæmpe ring, fortæller Julie Rugaard til Ekstra Bladet.

Frieriet foregik lidt i det skjulte, og fødselsdagsgæsterne opdagede ikke noget.

- Gæsterne begyndte at spørge ind til det, og så kunne vi ikke skjule det i særlig lang tid. Min fødselsdag blev nærmest som en forlovelsesfest, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Julie Rugaard og Mads Juul har været kærester i tre år, og ud over Bjørk har Julie Rugaard datteren Gaia på 11 år fra et tidligere forhold.