Dansk sangerinde: Jeg kan få lyst til at smutte fra det hele
Saseline Sørensen prøver ikke at være for hård ved sig selv i sin mor-rolle.  (Foto: FOTO: Scanpix)
Saseline Sørensen er mor til to, og børnene opdrager hun ikke på den gammeldags facon.

Kæft, trit og retning er der ikke meget af hjemme hos sangerinden Saseline Sørensen, som har sønnerne Sean på syv og Dexter på knap et år.

Hjemme hos den 33-årige mor går hun meget op i, at der skal sættes grænser for børnene på en sund måde. Det sker med kommunikation, for mor har nemlig ikke altid ret, mener Saseline. Hun forsøger i stedet at forstå sine børns behov, fortæller hun til Vores Børn

Men selvom hun knus-elsker sine to drenge, indrømmer hun da også, at det indimellem er hårdt at være mor, og hun ligesom alle andre mødre kan få lyst til at smutte fra det hele:

- Den følelse får jeg da indimellem – især når mit søvnbehov har været i minus. Men så går jeg lige en tur, mens ungerne er sammen med farmand, og så går der ikke mere end ti til tyve minutter, så vil jeg gerne tilbage igen.

Mor-rollen er for evigt

Saseline Sørensen fortæller, at hun under sin anden barsel har oplevet en større ro end under den første. Her fik hun nærmest et chok, da det gik op for hende, hvad forældrerollen indebar. Men det er stadig hårdt arbejde at være mor til to drenge, som begge kræver opmærksomhed.

Det er også den ting, hun pointerer som den største udfordring ved moderskabet, hvis hun skal nævne noget: 

- At du aldrig kan holde pause fra det. Det kan være svært indimellem, synes jeg. Derfor sætter jeg virkelig også pris på de enkelte timer eller dage, hvor jeg ‘holder fri’ fra morrollen. Som for eksempel da jeg var fem dage i New York med veninderne for nylig.

Sangerinden fortæller samtidig, at hun er blevet et mere tålmodigt og rummeligt menneske af at få børn, og at hun ikke slår sig selv i hovedet, hvis ikke alting kører på skinner derhjemme. Hun minder derimod sig selv om, at alt er en læringsproces både for hende og børnene. 

via Listen To News