Dansk rockstjerne gjort til grin på nettet

Mike Tramp tager det ikke så tungt, at han udstilles på Twitter.
Mike Tramp er ikke manden bag en Twitter-profil, som bærer hans navn.
Mike Tramp er ikke manden bag en Twitter-profil, som bærer hans navn. Foto: Christian Als/Scanpix/arkiv

Rocksangeren Mike Tramp har ikke en Twitter-profil. Alligevel har han siden 2012 lagt navn og ansigt til en profil på Twitter, hvor han i snart 900 opslag fremstår som dummere end et billigt plekter.

På profilen stiller den falske Mike Tramp løbende dumme spørgsmål, som "Hvad vejer en prut?" og senest i dag, torsdag, "Er alle læger søde?".

Overfor BT erklærer den rigtige Mike Tramp, at han for lang tid siden valgte ikke have en Twitter-profil:

- Jeg har slet ikke nogen Twitter-profil. Jeg valgte det fra for lang tid siden. Jeg har en Facebook-side, hvor jeg reklamerer for mine koncerter, men jeg kan slet ikke overskue også at skulle have en Twitter-profil.

Men at nogen har udstillet Mike Tramp, som lyder det borgerlige navn Michael Trempenau og fyldte 56 år midt i januar, som en tumpe og rent faktisk udøver identitetstyveri tager rockmusikeren ikke så tungt.

- Sådan er det jo bare i dag. Der er så mange, der udgiver sig for at være andre på internettet. Så længe personen ikke skriver politiske ting eller sviner andre mennesker til i mit navn, så er det harmløst. Det går jo ikke udover mit lille pladesalg, siger Mike Tramp til BT.

Album-aktuel og turné-klar 

Mike Tramp udsender 24. februar albummet "Maybe Tomorrow", som også er startskuddet på en turné rundt i Europa.

Han er blandt andet kendt som frontfiguren i danske "Mabel", som i 1978 vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen Boom Boom.

Han har siden været en del heavyrock-grupperne White Lion og Freak of Nature, og har siden 1998 udsendt otte albums i eget navn og to albums under navnet Mike Tramp & The Rock 'N' Roll Circuz.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.