Dansk rigmand købte nabovilla for 65 millioner: Nu sælger han det gamle hus
Johan Schrøder ses her foran den Strandvejs-villa han netop har sat til salg. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv
Har du 25 millioner kroner, kan du blive nabo til en af Danmarks mest velbeslåede ægtepar, Johan Schrøder og hustruen Marianne.

I august sidste år satte en Taarbæk-villa rekord i en bolighandel til 65 millioner kroner. Det var årets dyreste villakøb og tæt på at være en af Danmarkshistoriens største offentlige ejendomshandler.

Det var den multirige Radiometer-arving og tidligere direktør, Johan Schrøder, og hustruen Marianne, der købte nyt hjem lige ved siden af deres gamle.

Og når pengepungen til den høje udbetaling på det nye hus ikke kræver, at man har fået det gamle solgt, ja så gør antallet af kvadratmeter, der skal udfyldes, måske.

I hvert fald har parret netop valgt at udbyde deres gamle hus på den anden side af hækken til salg. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Prisen lyder på 25 millioner kroner, og bag udbuddet står ejendomsmægler Kristian Lützau, der også solgte dem deres nye 65 millioner kroners-hjem.

Godset er også til salg

77-årige Johan Schrøder satte fornylig sit gods Aggersvold ved Jyderup til salg. Han lider af den kroniske lungesygdom lungefibrose. I den forbindelse sagde han blandt andet:

- Jeg ikke helt rask mere. Så derfor er min kone og jeg enige om, at det er for stor en ejendom til, at enten min kone eller mine børn kan stå med det selv, når jeg ikke er her mere. Så derfor mener jeg, at det er rettidig omhu at udbyde den nu, for det tager jo lang tid at sælge sådan noget.

Strandvejs-placering med udsigt

Som det sig ofte gør sig gældende for naboer, er der fra Schrøders gamle strandvejs-villa udsigt og direkte adgang til Øresunds bølger fra den 1.174 kvadratmeter store grund.

Også på den varme side af murene er der liebhaveri at komme efter. Huset, der er 123 kvadratmeter stort, er nemlig forsynet med flere værelser og badeværelser foruden et stort åbent køkken i direkte forbindelse med spisestuen og med udgang til haven.

Artiklen fortsætter under billedet ...


Prisen placerer Johan Schrøders Strandvejs-ejendom blandt Danmarks 25 dyreste udbudte villaer netop nu, oplyser Boliga.dk. Foto: Lützau

Men Schrøder må dog sandsynligvis kigge langt efter at tage endnu en årsrekord af de rigtig høje.

Der skal nemlig nogle meget seriøse overbud på bordet, hvis ejendommen skal handles til en pris højere end årets hidtil dyreste villa.

Den blev nemlig solgt for godt 10 millioner kroner mere, end hvad Schrøders liebhaverhjem er udbudt til.

Johan Schrøder og hustruen Marianne kommer ikke til at savne magelige luksuriøsiteter i deres 65 millioner kroner-villa.

Ikke alene er der i selve bygningen hele 10 værelser at indrette sig på. Ejendommen kommer blandt andet også med en fitness/spa-afdeling med jacuzzi og sauna.