Dansk popduo: Grandprix er vores comeback
Foto: Scanpix
Popduoen Muri og Mario gør comeback ved dette års melodigrandprix efter en pause på to og et halvt år fra musikken.

Sange som "Hun tog min guitar" og "Mambo" blev spillet massivt i radioen for år tilbage, men efterfølgende blev der stille hos duoen Muri og Mario, der står bag de to store hits.

Nu er duoen klar til at gøre comeback i musikbranchen, og det sker på melodigrandprix-scenen i februar. Og der var en helt særlig grund til, at de to artister besluttede sig fra at holde en pause på to og et halvt år.

- Jeg fik en søn og fik travlt med det. Jeg skrev stadig noget musik, men det var et pusterum, og jeg tror også, at det kommer vores lyttere til gode, siger Mario Sciacca , der er det ene medlem af duoen, og bliver suppleret af sin musikmakker.

- Det er sundt at holde en pause en gang imellem. Jeg havde noget iværksætteri, jeg skulle i gang med, så det var dejligt at komme væk fra musik og alt det, der hører med for en stund. Det er ikke kun røde løbere, glimmer og interviews. Det er også et stort pres. Men vi laver musik, fordi vi elsker det, siger Muri, der har det borgerlige navn Murad Mahmoud.

Popduoen er nu klar til at vende tilbage til musikken, og det sker ved den store melodigrandprix-fest, hvor de skal synge det danske nummer "To Stjerner".

- Vi er lidt i chok, for vi er åbenbart de eneste, der skal synge på dansk. Men vi synes, at det er meget naturligt, fordi vi plejer at synge på dansk, og vi ændrer os ikke. Vi repræsenterer folkelighed, og vi er til for at give en fantastisk oplevelse til publikum, siger Muri.

Muri og Mario får også opbakning på scenen af vennen Kim, der er kendt fra DR-programmet "De Uperfekte".

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen den 13. februar.

/ritzau/FOKUS