Millionær forgylder sine børn med 80 millioner
Henning G. Kruse er blevet millionær, efter han først stiftede Esbjerg Oilfield Service og senere i fællesskab med to andre selskabet Esvagt. (Foto: Foto: Ritzau Scanpix/arkiv)
Oliemillionæren Henning G. Kruses børn får nu del i farens formue.

Erhvervsmanden Henning G. Kruse har gennemført et generationsskifte, der sender 80 millioner kroner til hvert af den 78-årige millionærs to børns holdningselskaber.

Det skriver JydskeVestkysten.

Henning G. Kruse er blevet millionær, efter han først stiftede Esbjerg Oilfield Service og senere i fællesskab med to andre selskabet Esvagt. Regnskaber fra hans holdingselskab Henning G. Kruse Holding A/S viser, at der siden 2003 er udloddet et udbytte på 225 millioner kroner til ejerne.

Nu har Henning G. Kruse med en spaltning af sit tidligere holdingselskab sendt en betydelig formue videre til sine to børn, Marianne og Lars Kruse. Fremover vil de tre eje 100 procent af hver deres nye holdingselskab. Ifølge JydskeVestkysten kommer der til at stå omkring 80 millioner kroner i hvert af de to børns selskaber.

- Henning er trods sin alder godt kørende, men det er helt naturligt, at han sammen med sine børn gennemfører dette nu. Han videregiver nu resultatet af godt købmandskab og ordentlighed til sine børn, som hermed flyver videre selv, siger Peter Kirk Larsen, der er direktør i Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, som har haft en væsentlig rolle i forbindelse med generationsskiftet, til JydskeVestkysten.

via Listen To News