Dansk komiker stopper: Jeg er blevet mobbet ud
Sanne Søndergaard har utallige gange fået at vide, hun ikke er sjov, fordi hun er en kvinde. Foto: PR
Sanne Søndergaard føler sig chikaneret i branchen.

Er du fan af Sanne Søndergaard og hendes stand up-komik, så må du fremover nøjes med hendes bagkatalog.

Sanne Søndergaard har nemlig meddelt, at hun stopper som stand up-komiker, skriver Ekstra Bladet.

I et interview med Deadline på DR2 fortæller Sanne Søndergaard, at hun føler sig mobbet og chikaneret i branchen.

- Jeg elsker stand-up, jeg elsker at lave stand-up, jeg elsker mit publikum, men jeg kan ikke være i stand-up branchen, for det gør simpelthen for ondt, siger hun til DR2.

Hun forklarer, at "det er ligesom, hvis man er i et forhold med en person, der begår psykisk vold mod en. Selvom man elsker vedkommende, så kan man jo ikke blive der, for det ødelægger jo en selv".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sanne Søndergaard har et par shows mere inden hun lukker ned for stand up. Foto: PR

"Her lugter af fisse"

Sanne Søndergaard er også forfatter og debattør, og siger ifølge Ekstra Bladet, at hun har oplevet meget sexisme, og at det er derfor, hun er "en hidsig kønsdebattør":

- Jeg har fået at vide utallige gange, at jeg ikke er sjov, fordi jeg er en kvinde. Jeg har fået at vide, at jeg ikke kan komme med på projekter, fordi jeg er en kvinde. Jeg er blevet fyret fra projekter, fordi jeg er en kvinde. Jeg kan ikke få lov til at folde mit talent ud, fordi jeg er en kvinde, siger hun og fortæller, at hun er blevet mødt med kommentarer som "her lugter af fisse", "kvinder er ikke sjove", og "du er her kun, fordi vi to har været i seng sammen".

Inden Sanne Søndergaard lukker helt ned for stand up-komikken, skal hun have gjort sin turné med showet "Kontroltaber" færdig. Hun er på scenen 7. februar i Aalborg og 15. marts i Aarhus.

via Listen To News