Dansk tv-stjerne runder 50: Jeg er færdig med Botox
Stephanie Star fylder 50 år og er ikke længere bange for at se moden ud. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix
Stephanie Star er fyldt 50 år. Nu går hun efter at se frisk ud trods rynkerne, der følger med alderen.

I sidste uge kunne tv-personligheden og modellen Stephanie Star, der blandt andet er kendt fra serien "Singleliv" fejre sin 50-års fødselsdag.

En begivenhed, der har givet anledning til nogle tanker for den blonde cougar, der før har lagt sig under kniven for at ændre sit udseende og ikke har været bleg for at indrømme sin forkærlighed for Botox.

- Hvis du ser på mit ansigt, så er jeg faktisk gået fra freakshow til lidt mere eksklusiv forskønnelse og behandlinger. Jeg går ikke så meget op i, at det skal være Botox over det hele mere, fortæller Stephanie Star og uddyber:

- Jeg har et godt samarbejde med en virksomhed, som går mere op i at fylde mig ud, fordi jeg har tendens til at være meget tynd. Det hjælper mig til at se mere frisk ud, i stedet for så meget freakshow, siger kendissen, der arbejder på en bog om sit liv.

Hun kan mærke, at hun i takt med alderen og sit virke som blandt andet foredragsholder har ændret mening om, hvordan hun gerne vil se ud.

- Da jeg startede, havde jeg også lyst til at få en masse Botox, men nu er min karriere noget andet end reality, og her kan man ikke stå med sådan et freakshow-udseende, siger hun.

- Så vil jeg hellere have et mere blidt, fyldigt og lækkert udseende. Jeg har en masse dejlige rynker, siger hun.

/ritzau/FOKUS
via Listen To News