Dansk kendis afslører: Tog kokain for at komme igennem dagen
Fie Laursen siger til DR-programmet "Tværs", at hun er stoppet med at tage kokain. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix (arkiv)
En dag gik det op for Fie Laursen, at hun ikke kunne lave sin daglige Youtube-video uden at have taget kokain.

Drømme, ambitioner og kærlighed har fået bloggeren og reality-kendissen Fie Laursen til at stoppe med at tage kokain.

Det fortalte hun blandet andre ifølge Realityportalen.dk i P3-programmet "Tværs" mandag aften.

Her var hun gæst hos Sara Bovin og fortalte, at hun ikke ville kunne få opfyldt sine drømme, hvis hun fortsatte med kokainen:

– Og jeg vidste også, at jeg aldrig ville kunne få et velfungerende forhold, og jeg var meget forelsket i min kæreste, Frederik, og det var også meget det, der motiverede mig.

21-årige Fie Laursen fortalte desuden, at kokain i 2016 fik hende til at flytte hjem til forældrene. Misbruget havde udviklet sig fra at være en weekend-ting til også at inkludere hverdagene, og hun fortæller, at hun ikke kunne lave sin daglige Youtube-video uden først at tage kokain.

- ... hvis min dagligdag blev at tage kokain, så vidste jeg, at jeg ikke ville kunne de ting, jeg ville. Og det var meget det, der sad i mit hoved, fortalte Fie Laursen.

Medina knaldet for kokain

Fredag i forrige uge førte kokain og alkohol popsangeren Medina til en dom for, at køre bil mens hun var påvirket. Dommen var en bøde på 43.500 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år.

Medina mistede desuden sin tilknytning til Folkekirkens Nødhjælp. Her havde Medina - som i øvrigt har skiftet navn to gange på ganske få måneder - siden 2015 haft til opgave at skabe opmærksomhed omkring mennesker på flugt.