Dansk keeperduo fik sat stopper for svenskerne

De danske målmænd Niklas Landin og Jannick Green var afgørende for, at Danmark vandt 24-23 ude over Sverige.
Jannick Green og Niklas Landin holdt de svenske skytter nede på 23 mål i kampen i Malmø.
Jannick Green og Niklas Landin holdt de svenske skytter nede på 23 mål i kampen i Malmø. Foto: BUUR GUNVALD SEBASTIAN/POLFOTO

Både Niklas Landin og Jannick Green viste klassen i det danske mål, da tingene skulle afgøres i VM-testkampen mod Sverige.

Det var en af hovedårsagerne til den danske sejr på 24-23 i Malmö Arena mandag aften - 11 dage før håndbold-VM i Qatar.

Jannick Green reddede et svensk forsøg i de døende sekunder, som med sikkerhed havde betydet svensk pointdeling, hvis forsøget var gået ind.

- Vi vil altid gerne vinde. Især mod Sverige. Det er jo ekstra sjovt. Det er altid vigtigt at vinde, det giver god selvtillid. Også selv om vi ikke spillede helt optimalt.

- Der var trods alt også nogle positive ting at tage med. Og en sejr er en sejr. Det skal vi huske, siger Jannick Green.

I starten af anden halvleg var Jannick Green langt fra imponerende, men han spillede sig flot op i løbet af kampen.

- Det var en sløj start, vi kæmpede med at finde fodfæste defensivt. Vi dækkede mindre godt op, men vi fik stille og roligt styr på det.

- Til sidst fik vi svenskernes afslutninger derhen, hvor vi gerne ville have dem. Det var en god test for os. Det var rart, siger Jannick Green.

Også Niklas Landin stod for et par gode redninger, da det spidsede til i første halvleg.

- Jeg synes, at der manglede noget. Der manglede lidt større vilje i forskellige situationer. Og der manglede lidt i returløbene og afslutningerne. Vi skal gøre tingene færdigt, fastslår Landin.

- Man vil altid gerne være lidt bedre. Men jeg synes, det var helt ok. Vi fik vist til sidst, at vi kunne få sejren. Det skal man også huske på, selv om vi ikke spillede helt optimalt, siger Landin.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.