Dansk golfnedtur på sidstedagen i Skotland
Det lykkedes hverken for Anders Hansen eller Søren Kjeldsen at vinde golfturneringen Scottish Open.

Trods gode placeringer inden sidstedagen til Anders Hansen og Søren Kjeldsen lykkedes det ikke for nogen af de to danske golfspillere at tage sejren i European Tour-turneringen Scottish Open.

Anders Hansen gik førerbolden med italieneren Francesco Molinari i kraft af sin andenplads, men havde ikke nogen god dag på Castle Stuart Golf Links.

Danskeren, der på de 54 foregående huller kun havde lavet en enkelt bogey, tillod sig at lave hele tre af slagsen. Og da han omvendt ikke lavede en eneste birdie, gled han helt ned på en samlet 11.-plads.

Søren Kjeldsen var lidt bedre kørende og formåede trods alt at gå banen rundt i par. Det kunne dog ikke forhindre, at også han gled nedad i den samlede stilling og sluttede på en delt femteplads.

Den tredje dansker, Thorbjørn Olesen, fik hentet et par pladser på sidstedagen med en runde i par og sluttede på en delt 36.-plads.

Turneringen blev vundet af inderen Jeev Milkha Singh, der i løbet af søndagen rykkede 16 pladser frem i stillingen og i sidste ende vandt omspillet med Molinari takket være en birdie på første omspilshul.

/ritzau/