Dansk dom koster Milan sejren
Svenske Ibrahimovic gjorde, hvad han kunne, for at få alle tre point med hjem til Milan, men det blev kun til et enkelt. Foto: Luca Bruno / POLFOTO
Favoritterne fra AC Milan fik kun et enkelt point med sig fra Champions Leage-opgøret mod BATE Borisov.

Det var international debut for den danske superligadommer Peter Rasmussen, da BATE Borisov til aften mødte AC Milan i Champions Leage.

Og den 36-årige dansker fik en afgørende rolle, da han dømte det straffespark, der bragte hviderusserne på 1-1 mod favoritterne fra AC Milan.

Den svenske landsholdsstjerne Zlatan Ibrahimovic bragte ellers Milan foran efter 22 minutter, men ti minutter inde i anden halvvej fløjtede Peter Rasmussen til straffespark, som blev sat sikkert ind af den 24-årige brasilianer Renan Bressan.

BATE Borisov har endnu ikke fået en sejr med sig fra gruppespillet, og heller ikke aftenens ene point ændrer på, at holdet er færdigt i dette års Champions League-turnering.

Med sig på sidelinjen havde den danske dommer sine kollegaer Henrik Sønderby og Anders Nørrestrand. Og skulle det gå helt galt, havde han Jakob Kehlet og Kenn Hansen som assisterende ekstra dommere og Lars Christoffersen som fjerdedommer.

I aftenens anden tidlige Champions League-opgør mødtes Zenit Petersborg og Shakhtar Donetsk. Her blev det til en 1-0 sejr til russerne på mål af Nicolas Lombaerts.