Dansk bokseveteran vinder hovedkamp i jubilæumsstævne

Lolenga Mock slog russeren Dmitrii Chudinov på point i Mogens Palles jubilæumsstævne.
Lolenga "The Dane" Mock slog russeren Dmitrii Chudinov, der er kendt under navnet The Night Wolf, ved Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne.
Lolenga "The Dane" Mock slog russeren Dmitrii Chudinov, der er kendt under navnet The Night Wolf, ved Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne. Foto: Thomas Sjørup/Scanpix

Den 45-årige bokseveteran Lolenga Mock trak sig sejrrigt ud af promotor Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne i Frederiksberg Hallerne.

Først natten til lørdag faldt afgørelsen i stævnets hovedkamp, og efter en jævnbyrdig fight med den russiske eksverdensmester Dmitrii Chudinov vandt den danske veteran med dommerstemmerne 3-0.

Kampen blev bokset i supermellemvægt.

Mock, som er født i Den Demokratiske Republik Congo, men som i mange år har haft hjemme på dansk grund, har dermed vundet 11 ud af 11 kampe, siden Mogens Palle lokkede ham til at gøre comeback i 2015 efter mere end to års fravær fra ringen.

Modstanderen Dmitrii Chudinov er i Danmark bedst kendt for at slå Patrick Nielsen i en VM-kamp hos bokseforbundet WBA i 2014.

Med sejren over Chudinov står Lolenga Mock og Mogens Palle bedre rustet til at sikre veteranen en VM- eller EM-kamp. I år er det 27 år siden, at Lolenga Mock boksede sin første professionelle kamp.

Før hovedkampen var en lang række danske boksetalenter i aktion i jubilæumsstævnet.

Blandt andet vandt Jonas Madsen over Andreas Lynggaard i en kamp om IBF's junior-VM-titel i letsværvægt på en teknisk knockout.

Svenskeren Sven Fornling slog til gengæld danskeren Jeppe Morell i dysten om IBF Baltic-titlen i letsværvægt, da dommeren stoppede kampen på grund af en øjenskade til Jeppe Morell.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.