Dansk-belgisk duo distancerer par nummer syv yderligere
Marc Hester og Jasper De Buyst fører 6-dages-løbet efter de første tre dage. Foto: Lars Rønbøg/6dageslobet.dk/Frontzonesport Via Getty Images
Marc Hester og Jasper De Buyst fører det københavnske 6-dages-løb efter de første tre dage.

Par nummer 9 med danskeren Marc Hester og belgieren Jasper De Buyst er stadig i spidsen for det københavnske 6-dages-løb i Ballerup.

Efter tredjedagen er de i spidsen med en omgang i forhold til belgierne på andenpladsen, Kenny De Ketele og Moreno De Pauw, der er par nummer 2. De to par har henholdsvis 202 og 151 point halvvejs i den 54. udgave af løbet.

Lørdag blev par nummer 7, danskerne Alex Rasmussen og Jesper Mørkøv, sat yderligere tilbage, så de nu er to omgange efter den førende duo på en tredjeplads med 189 point.

I lørdagens afsluttende jagt på 30 minutter måtte den danske konstellation notere sig en tabt omgang i forhold til de førende par.

- Vi blev simpelthen fanget, hvilket jo er ærgerligt. Men vi må ud og kæmpe videre, siger Jesper Mørkøv i en pressemeddelelse fra løbet.

Tidligere på tredjedagen havde par nummer 7 ellers vundet parudskilningsløbet, så de på det tidspunkt var i spidsen for løbet sammenlagt.

Men siden tog Marc Hester og Jasper De Buyst igen teten.

- Vi har et godt udgangspunkt. Men der er fortsat tre dage tilbage, og der kan hurtigt ske noget, siger Marc Hester.

Løbet slutter på tirsdag.

/ritzau/