Dansk band går i opløsning
Lauritz Emil Christiansen, Jonas Eilskov, Stefan Hjort og Pelle Højer siger farvel til Page Four. Foto: PR
Page Four stopper som band, men gennemfører fire planlagte koncerter.

Det københavnske boyband Page Four siger farvel til sine fans der, hvor det hele startede i 2014.

Bandet dukkede op af ingenting, da bunker af likes på Facebook lagde grunden for en karriere med hits som "17 år", "Sommer' og "Bedre end din eks".

Nu siger Page Four farvel på Facebook. Her skriver de fire medlemmer blandt andet, at de har nydt de fire år fulde drag, og at der har været oplevelser, de knap havde turdet drømme om, inden de mødte hinanden:

"Vi har stået på både de største og mindste scener i landet, optrådt på landsdækkende tv og til konfirmationer, og vi har mødt fans fra to til 100 år. Vores drømme gik i opfyldelse, og ingen af disse oplevelser vil vi bytte for noget i verden".

Bandet slår samtidig fast, at de skilles som venner, og at koncertdatoerne i maj fortsat holder. I tourplanen står der fire koncerter i henholdsvis Skråen i Nordkraft i Aalborg, Portalen i Greve, Train i Aarhus og i Studie 2 i DR Koncerthuset i København.

I en mail til Ekstra Bladet skriver bandets manager, Andreas Holmsgaard, at Page Four ikke har yderligere kommentarer til opløsningen, ligesom det heller ikke fremgår nogen steder, om de fire medlemmer Lauritz Emil Christiansen, Jonas Eilskov, Stefan Hjort og Pelle Højer fremover vil lave musik.