Daniel Agger er blevet pubejer
Liverpools danske forsvarer, Daniel Agger, har købt halvdelen af en pub i Hvidovre. Underskriften faldt i julen.

Det er ikke underligt, at den danske landsholdsforsvarer Daniel Agger er faldet til i England. Hans kærlighed for pubkulturen er så stor, at han nu har købt halvdelen af Center Pub’en i hjembyen Hvidovre. Det skriver Hvidovre Avis.

»Min familie har kommet der altid, og gæsterne er nogle fantastiske mennesker, så derfor er det meget naturligt for mig at tage del i driften,« siger Agger til Hvidovre Avis.

1. januar indledte han et professionelt makkerskab med den tidligere eneejer af pub’en, Tommy Schandorff, som han har et tæt forhold til og kalder »onkel«. Papirerne blev underskrevet i julen.

»Jeg kan ikke beskrive min glæde over at skulle indgå i et makkerpar med Tommy. Jeg er så glad for det, og ydermere er det skønt at kunne indgå et samarbejde med en mand, som man stoler 100 procent på,« fortæller Agger.

Også Schandorff er glad for aftalen.

»Daniel brænder for den pub, og han er den eneste, jeg nogensinde kunne finde på at sælge til,« siger han.

Det bliver begrænset, hvor meget Agger selv kommer til at være i pub’en, da hans engangement i Liverpool selvsagt fylder en del, men han regner med at kunne deltage i en reception i nærmeste fremtid.

Men selvom Agger sjældent befinder sig på Hvidovrevej 178, så vil hans delvise ejerskab alligevel præge stedet, der vil nemlig komme ændringer i indretningen og arrangerede ture til Liverpool.