Damernes bedste ven havde fræk intim-piercing
Peter André vil gerne begynde at skrive erotiske noveller for mænd. Foto: Duncharris/Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0/Wikimedia Commons
Da Peter André var populær i 1990'erne, havde han en penis-piercing.

Ikke kun strittende sort hår og en veltrænet overkrop kendetegner Peter André i hans storhedstid i 1990'erne.

'Mysterious Girl'-sangeren havde nemlig også en penis-piercing dengang. Det indrømmede den tidligere stjerne i tv-showet 'Mad Mad World', skriver Female First.

- Jeg gik igennem lidt af et galt stadie, men tilbage i 1990'erne gjorde alle det, siger den engelsk-australsk-cypriotiske sanger om sin frække piercing.

Nu er en ny og spændende fase i hans liv måske ved at begynde. Han overvejer nemlig at begynde at skrive erotiske noveller for mænd. Særligt vil han gerne skrive en ny udgave af den erotiske novelle 'Fifty Shades of Grey'.

- Alle snakker om bogen 'Fifty Shades Of Grey', og os mænd føler os udenfor! Selv på min Twitter-profil snakker folk om den, og jeg aner ikke, hvad der foregår!, siger han og fortsætter:

- Må jeg læse den, eller er den kun for piger? Hjælp mig! Når jeg tænker over det, vil jeg måske skrive min egen version af bogen, bare for fyre.

I dag er Peter André 39 år og er udover sit kæmpe hit 'Mysterious Girl' fra 1995 også kendt for sit ægteskab med glamourmodellen Katie Price. De har to børn, men i dag er Peter André sammen med en 22-årig medicinstuderende, Emily MacDonagh.

Kilde: femalefirst.co.uk