Dalai Lama tv-optræden går helt galt

Da Dalai Lama fornylig var i Australien på besøg, gik det ikke som planlagt, da tv-værten fortalte en joke om Dalai Lama til selvsamme.
Direkte oversat betyder Dalai Lama 'visdommens ocean.' Han var fornylig i Australien og deltog i et interview, der endte noget nær helt galt.
Direkte oversat betyder Dalai Lama 'visdommens ocean.' Han var fornylig i Australien og deltog i et interview, der endte noget nær helt galt. Foto: Buddhismus.at/public domain/Wikimedia

Da Tibets religiøse og politiske overhoved for nylig var i Australien, deltog han i et tv-interview, som han så tit gør.

Men det gik ikke helt som tv-værten havde planlagt. Fordi i løbet af interviewet følte værten åbenbart, at stemningen var så god, at han lige ville lufte en af sine vittigheder. Det skriver Gawker.com.

Han valgte derfor at fortælle en vittighed, der starter med sætningen: "Dalai Lama går ind på en pizza restaurant....."

Derefter går det helt galt, da Lamaen allerede der ligner et stort spørgsmålstegn og end ikke fanger, hvad der bliver ment med pizzasted??

Se interviewet her: Gawker.com

Tilbage i april i år besøgte det religiøse overhoved København, hvor han blandt andet besøgte statsministeren på Marienborg.

Kort forinden havde han meddelt, at han forlader posten som politisk leder i Tibet og overlader den til en folkevalgt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.