Cruise og konen skriver skilsmissen under
De startede som turtelduer i en lykkelig romance. Nu er kærlighedsdramaet slut for Tom Cruise og Katie Holmes.

Skilsmissepapirerne er skrevet under. Det celebre og nu forhenværende Hollywood-par Tom Cruise og Katie Holmes er ikke mand og kone længere.

Det fortæller Holmes' advokat til People Magazine.

- Sagen er afgjort og aftalen er blevet skrevet under, fastslår Jonathan Wolfe, som repræsenterer den 33-årige skuespillerinde.

- Vi er begejstrede for Katie og hendes familie, og vi er spændte på at se til, når hun går i gang med det næste kapitel af hendes liv, tilføjer advokaten.

En talsmand for Tom Cruise, som blandt andet kendes for filmsucceserne "Top Gun" og "Mission: Impossible", bekræfter meldingen om, at skilsmisse-aftalen nu er faldet endeligt på plads.

- Det er sket, lyder det kortfattet i en e-mail til nyhedsbureauet Reuters.

Amerikaneren Cruise, som for nylig rundede 50 år, giftede sig med den noget yngre Holmes i november 2006. Sammen har de datteren Suri på seks år.

Ægteskabet var Holmes' første, mens det var det tredje for Cruise, som tidligere har været gift med to andre skuespillerinder - Mimi Rogers og Nicole Kidman.

Sidstnævnte har han to børn med.

De senere år har det mere været Tom Cruises privatliv og glødende engagement i sekten Scientology, der har vakt opsigt i medierne snarere end hans filmkarriere, som mange mener er for drastisk nedadgående.

/ritzau/Reuters