Coster-Waldau får hovedrolle i ny gyserfilm

Nikolaj Coster-Waldau spiller i forvejen med i en af tidens mest populære tv-serier. Nu venter et samarbejde med en af Hollywoods giganter.
Nikolaj Coster-Waldau får nu endnu en film på cv'et. Denne gang i samarbejde med den anerkendte instruktør Guillermo del Toro.
Nikolaj Coster-Waldau får nu endnu en film på cv'et. Denne gang i samarbejde med den anerkendte instruktør Guillermo del Toro. Foto: AP/Gus Ruelas / POLFOTO

Nikolaj Coster-Waldaus Hollywood-flag blafrer, så danske skuespillere må blive helt misundelige.

Ikke blot spiller han en af de bærende roller i hit-serien 'Game of Thrones', som går sejrsgang over hele verden, The Hollywood Reporter rapporterer nu, at han har fået hovedrollen i kult-instruktøren Guillermo del Toros næste film 'Mama'.

Coster-Waldau skal sammen med tv-skuespilleren Jessica Chastain spille et forældrepar, som giver deres tilbagevendte niecer og nevøer et hjem.

Børnene har under mystiske omstændigheder tilbragt de sidste fem år i en skov, og efter en række morderlige begivenheder, går det op for forældreparret, at en overnaturlig kræft gør krav på børnene.

Filmen er en genindspilning af den spanske kortfilm 'Mama' fra 2008.

Andres Muschietti, som også stod bag den oprindelige kortfilm, skal instruere filmen, som Guillermo del Toro producer.

Del Toro har specialiseret sig i bemærkelsesværdige gyserfilm som 'Pans Labyrint' og 'Børnehjemmet', hvor det overnaturlige spiller en stor rolle.

Kilde: The Hollywood Reporter

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.