Contador viste svaghed da Rodriguez vandt
Føreren af Vuelta a Espana, Joaquim Rodriguez, vinder sjette etape, hvor Contador viste svaghedstegn.

Saxo Bank-Tinkoff Bank brugte mange kræfter, men måtte til sidst se deres kaptajn blive sat af de øvrige favoritter i Vuelta a Espana.

Både Christopher Froome fra Sky og løbets førende rytter Joaquim Rodriguez fra Katusha tog sekunder på Contador til allersidst på stigningen torsdag, og til sidst stak Rodriguez fra Sky-rytteren og kørte alene i mål.

En lidt besynderlig afslutning, fordi Contadors mandskab havde brugt mange kræfter på at indhente et udbrud - og derfor lignede det altså, at spanieren havde en etapesejr i benene.

Det hele startede med omkring 30 kilometer igen, da det danskejede hold lagde sig frem og begyndte at hale ind på dagens udbrydere. Danske Nicki Sørensen satte tempo, og langsomt begyndte forspringet af skrumpe ind.

Både Katusha og Movistar hjalp det danskejede hold i arbejdet, og så begyndte flere ryttere i feltet at falde fra i takt med det mindre og mindre forspring til udbruddet.

Sky begyndte også at blande sig i fronten af feltet, men tog farten af, og så lagde Saxo Bank-Tinkoff Bank-rytterne sig frem igen og kørte et hårdt tempo.

Og så faldt de også fra i udbruddet, hvor Thomas De Gendt fra Vacansoleil-DCM var den eneste mand, der kunne holde liv i håbet om en solosejr på etapen.

Med fire kilometer igen blev han dog også hentet, og så lagde Sky sig frem med Rodriguez og Alberto Contador på hjul.

Og til sidst satte Froome tempo i pedalerne, og Contador blev sat. Med fordelingen af bonussekunder er spanieren dermed 35 sekunder efter Rodriguez og 25 sekunder efter Froome, som er nummer to.

/ritzau/