Contador vil have danskere med til Spanien
Contador vi have danskerne Michael Mørkøv og Chris Anker med på holdet til Vueltaen ifølge Bjarne Riis.

De danske cykelprofiler Michael Mørkøv og Chris Anker Sørensen har imponeret spanske Alberto Contador i en sådan grad, at han vil have dem med på holdet til Vuelta a España.

Det skriver Saxo Bank-Tinkoff Banks holdejer, Bjarne Riis, i sin klumme i Ekstra Bladet.

- Han har gjort sig tanker om taktikken, og vi har talt om hvilke folk, vi gerne vil have med på Vuelta-holdet. Alberto er imponeret af Michael Mørkøv og Chris Anker, og han vil gerne have dem med i Vueltaen, skriver Bjarne Riis.

Riis forklarer dog, at de to danske ryttere ikke på nuværende tidspunkt er med i den nimandsgruppe, som han regner med at sende til start til det spanske løb.

Men der er stadig en chance for, at Chris Anker Sørensen og Michael Mørkøv vil komme med på det danske hold.

- Meget afhænger af, hvordan Michael og Chris restituerer efter touren - og selvfølgelig af hvordan Chris kommer sig oven på den operation i hånden, som han skal igennem i dag, lyder det fra Riis.

- Beslutningen om det endelige Vuelta-hold træffer jeg i løbet af de næste par uger.

Ifølge Saxo Bank-Tinkoff Banks holdejer er den spanske stjernerytter ved at forberede sig på sit comeback "med 100 procent koncentration og målrettethed".

Contador har på grund af sin dopingkarantæne ikke kunnet deltage i årets Tour de France. Karantænen udløber den 5. august.

Inden cykelstjernen skal køre Vueltaen, er han også at finde på startlisten til det hollandske løb Eneco Tour.

/ritzau/