Contador: Flere kan tage førertrøjen onsdag
Alberto Contador ser frem til onsdagens enkeltstart i Vueltaen. Den kan meget vel åbne op for løbet.

Spanske Joaquim Rodriguez (Katusha) har haft den røde førertrøje i Vuelta a Espana siden fjerde etape, men onsdag kan trøjen meget vel skifte ejermand.

Det vurderer den tidligere Vuelta-vinder Alberto Contador fra Saxo Bank-Tinkoff Bank, fordi 11. etape onsdag er en enkeltstart. Og her kan løbets fire førende ryttere alle byde ind.

Foruden Rodriguez samt Contador på en tredjeplads drejer det sig om Christopher Froome (Sky) på andenpladsen og Alejandro Valverde (Movistar) på fjerdepladsen.

- Der kommer ændringer, men jeg kan ikke sige præcis hvilke. Men der vil komme ændringer. Alle fire har chancen for at tage trøjen.

- Ruten er rigtig god for Alejandro. Froome selvfølgelig, jeg klager heller ikke, og Joaquim er foran (mig, red.) med ét minut. Vi har alle sammen en chance, siger Contador i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til enkeltstarten.

Ruten er på 39,4 kilometer og løber fra Cambados til Pontevedra.

Tirsdagens etape, som blev vundet af tyske John Degenkolb (Argo-Shimano), blev kørt noget langsomt, synes Contador.

- Den første del af dagen var for rolig. Jeg ville gerne have kørt hurtigere, men jeg tror, det er det godt for os inden enkeltstarten.

- Vi må vente og se, hvordan vi klarer det, og afhængigt af, hvordan det går, vælge taktikken til bjergene, siger Contador.

Det er spanierens mål at vinde Vuelta a Espana, som er det første store etapeløb, han kører, siden han vendte tilbage fra en karantæne i begyndelsen af august.

/ritzau/