Colin Farrell drømte hedt om Boyzone
Selvom han godt vidste, at han ikke kunne synge, ville 17-årige Colin meget gerne være med i et boyband. Foto: Colourbox
Den dengang 17-årige Colin Farrell havde hede drømme om at blive optaget i det næste store boyband - Boyzone.

Han har ikke en tone skabt i livet, men det afholdt ikke Colin Farrell fra at gå til audition, dengang boybandet Boyzone skulle stykkes sammen.

Året var 1993, da Colin Farrell mødte op og gav sit bud på, hvordan "Careless Whisper" skal lyde.

- Folk tabte kæben over, hvor dårligt det lød, fortæller Farrell til avisen Now Daily.

- Jeg kan huske, de ringede bagefter og sagde: "Det går ikke, du synger ad helvede til", fortæller stjernen, der heldigvis i de følgende år opdagede, at han har talent for skuespil i stedet for.

Selvom han godt vidste, at han ikke kunne synge, ville den dengang 17-årige Colin ikke misse chancen for at få en plads i et boyband.

- Jeg underviste i country- og westerndans på det tidspunkt, så dengang virkede det som et drømmejob at få lov til at synge, fortæller den i dag 36 år gamle skuespiller.

Now Daily skriver, at bandets manager, Louis Walsh, ikke var helt afvisende overfor den karismatiske irer, men at bandets frontfigur, Ronan Keating, nedlagde veto.

- Han sagde til mig: "Du skal ikke give ham jobbet. Hvis du gør det, skaber han ballade", husker Walsh.

Sandt nok fik Colin Farrell også voldsomme problemer med alkohol, stoffer og dårlig opførsel i de følgende år.

Men efter et ophold på et afvænningscenter i 2005 og 2006 har Colin Farrell holdt sig ædru siden, og for nylig har han opgivet sin sidste dårlige vane: Rygning.