SEAS-NVE CLEVER og SEAS-NVE sætter hurtiglade-station op i Svinninge
I samarbejde med energiselskabet SEAS-NVE sætter Danmarks førende elbiloperatør CLEVER en ny hurtiglade-station op foran SEAS-NVE's hovedkontor i Svinninge, hvor elbilbilisterne kan få hurtig strøm på bilen centralt i byen. Hurtiglade-stationen indgår i CLEVERs ladenetværk, der rummer mere end 500 hurtigladepunkter og er landets største ladenetværk af hurtigladestandere til elbiler på både 22 kW, 43 kW og 50 kW.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Hurtiglade-stationen kan oplade alle moderne elbiler, og den har DC-opladning med 50 kW med CHAdeMO-stik til f.eks. Nissan LEAF og DC-opladning med 50 kW med CCS-stik til f.eks. BMW i3 samt Volkswagen e-up! og e-Golf. Endelig har den også AC-opladning med 43 kW med Type 2-stik, der specifikt passer til Renault ZOE Z.E. og Tesla.

Central placering i byen foran SEAS-NVE's hovedkontor

Den nye hurtiglade-station er sat op foran SEAS-NVE's hovedkontor på Hovedgaden i Svinninge - blot to minutters gang fra Svinninge Station, hvilket gør det nemt for lokale pendlere at kombinere elbilen med toget.

Derudover udgør den nye hurtiglade-station i Svinninge en vigtig udbygning af CLEVERs ladenetværk i Nordvestsjælland, og den nye placering i Svinninge betyder blandt andet, at områdets mange sommerhusgæster får mulighed for at tage elbilen i sommerhus, da der nu er lademulighed i lokalområdet.

- Den nye hurtiglade-station ved SEAS-NVE gør det væsentlig nemmere, at få strøm på elbilen i Vestsjælland. Det er CLEVERs ambition, at det skal være let at køre elbil, og at det skal være muligt, at lade op på en CLEVER hurtiglade-station overalt i landet, uanset om det dækker behov for opladning i lokalområdet eller behov for opladning for folk, der er på farten. Samtidig er vi er glade for at vores ejere går forrest i omstillingen af transporten fra fossil til vedvarende energi og sætter den nyeste opladningsteknologi op, udtaler CLEVERs administrerende direktør Casper Kirketerp-Møller.

-Vi producerer mere og mere vedvarende energi, og vi tror på, at fremtidens transport bliver 100% elektrisk. Gennem CLEVER investerer vi i den fremtid, og med gode opladningsmuligheder styrker vi både lokalområdet og giver vores andelshavere mulighed for at skifte til elbil, fortæller Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE.

CLEVERs ladenetværk dækker hele Danmark, og man kan se alle ladestationer på CLEVERs gratis app, hvor man også kan se om hurtiglade-stationen er ledig.

Adresse

SEAS-NVE

Hovedgaden 36

4520 Svinninge

SEAS-NVE ejer CLEVER sammen med energiselskaberne SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn. Energiselskaberne er ejede af private andelshavere, og dermed er CLEVER også indirekte ejet af i alt 2,7 millioner danskere.

Kontakt:

Vibeke Agerdal Kristiansen, seniorkonsulent i CLEVER på telefon +45 52190849

Pia Rosager Dinesen, presseansvarlig i SEAS-NVE på telefon +45 20221900

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.