CL-lodtrækning: FCN venter i spænding
På torsdag udløses spændingen om, hvem de danske mestre skal møde i Champions League.

Med 4-1-sejren over Sønderjyske fredag aften kan FC Nordsjællands danske mestre med ro i sindet se frem mod lodtrækningen til Champions League på torsdag.

Her kan Farum-klubben måske se frem til at blive parret med giganter som Real Madrid, Barcelona, Manchester United eller Bayern München, men for træner Kasper Hjulmand handler det mest om at få klarhed.

- Vi glæder os sindssygt meget til at følge med på skærmen på torsdag. Så kan vi komme i gang med forberedelsen og for alvor få sat analyse og system i det.

- Vi er underdogs uanset hvad. Jeg vil helst have klassisk, traditionelt spillende hold, altså hellere engelske og tyske end spanske, siger træner Kasper Hjulmand, som mindes at FCN i optakten til sæsonen pressede Hamburger SV i en 0-0-kamp.

Udsigten til en eventuel skrækgruppe med Real Madrid, Manchester City og Juventus skræmmer ham heller ikke.

- Det skal nok blive sjovt. Så må vi jo vise dem, hvad vi kan. Vi er gode. Vi kan vores ting. Vi glæder os uanset hvad, siger han.

Også anfører Nicolai Stokholm håber på tysk modstand.

- Jeg kunne godt tænke mig at møde Bayern München, og jeg har altid været Barcelona-fan, men om jeg lige vil møde dem, ved jeg ikke.

- Alle modstandere vil jo være rigtig stærke. Men vi vil vise os frem og gøre det godt og gå efter point.

Det samme mener Jores Okore.

- Jeg glæder mig pissemeget. Jeg ønsker et af de engelske hold. Eller Real Madrid eller Barcelona. Jeg vil gerne have mange store kampe.

- Men jeg vil selvfølgelig også gerne have mulighed for at slå nogen af holdene, så vi kan få mere end seks kampe.

En af de FCN-spillere, der har prøvet de store kampe allerede, er Patrick Mtiliga, som spillede i Malaga fra 2009 til 2011:

- Et gensyn med Real Madrid eller Barcelona vil selvfølgelig være sjove kampe. Men det vil være langt bedre at få nogle på papiret lidt nemmere modstandere, så vi har større chancer, mener han.

Første kamp i Champions League er 18. eller 19. september.

/ritzau/