Christopher vild med Britneys trusser
Teenageidolet Christopher var særdeles begejstret for at optræde til verdensstjernen Britney Spears' undertøjsfremvisning i København.
Synet af disse undertøjsklædte modeller gav sangeren Christopher julelys i øjnene. Designeren bag undertøjet, verdensstjernen Britney Spears, var også til stede.
Synet af disse undertøjsklædte modeller gav sangeren Christopher julelys i øjnene. Designeren bag undertøjet, verdensstjernen Britney Spears, var også til stede. Foto: FLINDT MOGENS/free

Det var en våd drengedrøm, der gik i opfyldelse for sangeren Christopher, da han torsdag optrådte til fremvisningen af verdensstjernen Britney Spears' nye undertøjskollektion i København.

I hvert fald delte han begejstret billeder fra arrangementet og var tagget på flere andre. Et af billederne viser teenageidolet omgivet af syv veldrejede modeller i undertøj, hvor hans åbne trutmund og julelys i øjnene bevidner om god dag på arbejde.

Inden da havde hjerteknuseren nemlig også delt et billede, hvor han med et fjoget drengegrin sidder med tommeltotterne i vejret til udsigten af tre undertøjsklædte modellers bagparti med den ironiske billedtekst "hader mit job."

Hitmageren Remees eks, Simona Popovic, var en af modellerne til at fremvise Spears' undertøj på catwalken. Hun delte også flittigt billeder fra jobbet. Blandt andet et billede, hvor hun poserer med netop Christopher, der med trutmund har en arm solidt placeret om Popovics talje.

Det er dog ikke kun på jobbet, at Christopher er omgivet af modeller. Han danner nemlig par med modellen Cecilie Haugaard.

Se begejstret Christopher posere med undertøjsmodellerne:

http://instagram.com/p/tYXPwgDAeS/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.